El Capità Planeta ens necessita!

CEIP Punta de n’Amer presenta als Planetaris i Planetàries de Sa Coma. L’alumnat de 4t, 5è i 6è ha volgut ajudar una mica al Capità Planeta, des de l’acció. Ell tot sol de cada vegada ho té més difícil i ens necessita. Per aquest motiu i aprofitant la conjuntura hem sortit al carrer. Hem volgut realitzar una tasca comunitària i lluitar contra la deixadesa dels carrers de Sa Coma amb el lema:

WHEN ADULTS ACT LIKE KIDS, KIDS BECOME LEADERS!

No estam tot sols en aquesta batalla, tant l’equip directiu del nostre centre, com l’Editorial Santillana ens han equipat adientment. Els primers amb guants i sacs grans de fems i els segons amb bosses de tela per tal d’economitzar, reduir i poder reutilitzar unes bosses adaptades al tamany dels nins i nines de 4t. Com sempre diem… Entre tots i totes ho fem possible! Anàvem emplenant les bosses petites i quan aquestes estaven plenes, ho buidàvem als sacs grans que duien els altres. Amb manco de 2 hores, hem hagut de llençar 6 bosses als contenidors.

A banda, hem localitzat distints punts de brutor. La idea era arribar a la platja, però només amb els carrers propers a la nostra escola hem estat ben entretinguts. La reflexió d’una veïnada ha estat molt significativa… tot i sentir-se orgullosa de tots i totes nosaltres, ha sentit vergonya de que ho arrepleguéssim: ‘Todo esto lo tiramos nosotros’

Pels que penseu que els més petits també tiram coses al terra… és vera… però les llosques no són nostres. Les llaunes i botelles de cervesa tampoc!

El pou de les il.lusions i els desitjos o el pou dels horrors? Volem sentir-nos orgullosos de Sa Coma! Si casa nostra està neta, més a gust hi viurem! Ens ajudau? Voleu ser súper herois i heroines com el Capità Planeta? Junts podem i no necessitam súper poders!

EL PODER ÉS NOSTRE! ENDAVANT PLANETA!