Bones Vacances a tothom!

No podíem anar-nos de vacances fora desitjar-vos molt bones festes plenes de Panades, Crespells (Senyorets) i Rubiols! Enguany, és el 1r any que no n’hem fet a l’escola però això no ens ha aturat per poder-los menjar al Castell. Moltes famílies aprofitaren la tarda del dimarts per fer-ne i els infants portar-los a la berena.

Aprofitam per compartir amb vosaltres les nostres darreres noves!

Aquesta darrera setmana hem intentat mantenir tradicions vives; així com introduir-ne d’altres dins el nostre dia a dia.

Fa uns anys que realitzam l’Egg Hunting Guiding a l’escola, però la setmana santa passada no es pogué realitzar i aquesta darrera l’hem haguda d’adaptar als protocols de seguretat mantenint sempre els grups bombolla; CEIP Punta de n’Amer és molt afortunat de tenir les zones verdes dels voltants i aprofitant els meravellosos dies de sol i bona temperatura hem gaudit d’estones junts al parc. S’ha aprofitat per fer dinàmiques; així com la tan esperada recerca d’ous.

A la vegada, nous Challenges dels Teeny Weeny s’han duit a terme!

Challenges nous:

– Challenge 5: Recycle with your neighbours

– Challenge 6: Count & Deduct

– Challenge 7: Matrioixca

– Challenge 8: To Take Away

La setmana passada vérem com es buidà per primera vegada el nostre contenidor de vidre i tenim constància que només en dos dies hem aconseguit més de 120 pots i botelles; tenim moltes esperances de poder guanyar. Avui mentre tornàvem de la nostra passejada ho comentàvem. Aquest cop ens estam esforçant molt, som constants a l’hora d’anar a cercar el vidre dels comerços i restaurants del voltant i estam a l’aguait del correu electrònic per si n’hem d’anar a cercar més.

Com cada dimecres abans de començar les vacances de Setmana Santa realitzam la nostra berena. Avui hem vist a companys i companyes de CEIP Na Penyal. Ens ha fet molta il·lusió! És com si necessitéssim veure que no estam sols; abans sempre coincidíem a l’auditori de Sa Màniga; però ara per ara, això encara no és possible.

Des d’infantil fins a sisè ens hem repartit entre la platja de s’Illot, la platja de Sa Coma i el Castell. Ah! El Bar Es Castell, ha col·laborat també amb la nostra campanya: Els Peque Recicladors i Recicladores! Donant-nos botelles de vidre. Moltes, moltes gràcies!

Xerrant de tradicions, volem parlar-vos d’una recent que incorporàrem l’any passat als nostres valors Medi Ambientals, el plogging. Ho coneixeu? Abans ens feia mandra quan se’ns deia de recollir inclús els nostres propis embolcalls; però ara no només intentam deixar la mínima petjada possible; si no que ens fa mal veure la que deixen els altres. El bosc de Punta de n’Amer està ple de mocadors, tovalloletes i mascaretes. Nosaltres ens hem encarregat d’agafar plàstics i papers; Sabem que si no es tira, no s’ha de recollir; però ens demanàvem … Si als carrers hi ha una brigada de neteja, existeix una brigada de neteja dels nostres boscos?

A la tornada l’esperit Planeteer s’ha activat i no hem pogut evitar mentre caminàvem recollir el fems que anàvem trobant. Hem recollit més del que ens pensàvem, els nostres ulls semblaven dur un xip que anava enfocant i després d’un ‘BEEP’ localitzàvem tot el rebuig tirat al terra. Hem omplit 3 papereres del Parc vora la biblioteca.

Donar-vos les gràcies per seguir les nostres aventures i a la tornada de festes hi haurà nous reptes a complir, vos animau? Ja sabeu, per a més informació:

alumnat