Tasques d’Educació Física

Bon dia a tots i a totes,

Com esteu? Teniu el cap preparat per fer feina? Segur que sí!

Aquesta setmana serà més tranquil·la, però no us preocupeu perquè segur que ens ho passarem tan bé com les altres!

Primer de tot, m’agradaria que omplíssiu un qüestionari per conèixer els vostres interessos i fer les activitats d’Educació Física encara més entretingudes. Més entretingudes? És possible això? Clar que sí! Amb l’opinió de tots podem fer meravelles!

Aquí us deix l’enllaç del qüestionari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSegthCS2RshGVVJGoeCV2VBteBuefBH8qAssF-ak0S53yuY7w/viewform?usp=sf_link.

En segon lloc, i com ja sabeu, m’encanten les vostres idees i les activitats que el vostre cap és capaç de crear! Per això, la segona mini tasca d’avui és que us inventeu un repte. Aquest repte però, si us agradaria que els vostres companys ho realitzessin en alguna tasca d’Educació Física, s’ha d’utilitzar un material que tothom pugui tenir a casa. Em podeu fer un vídeo, una explicació escrita o com millor us vagi per poder explicar-ho.

Esper els vostres reptes ansiosament!

Correu: m.sastre @ ceippuntadenamer . org

Telegram: @MASastre o https://t.me/MASastre

Una abraçada forta,

MªAntònia Sastre.