Llibres de Lectura

Molt bon dia a tots i a totes,aquest serà un dels darrers missatges abans de començar oficialment les vacances d’estiu. Recordau que si no heu pensat a recollir els vostres llibres, quaderns, carpetes o bé no heu entregat encara els llibres de lectura (biblioteca, anglès,…) o ordinadors que se vos hagin deixat en préstec. Podeu fer-ho el dia de l’entrega de notes.
Si no ens veiem per l’escola aquests dies,
desitjar-vos MOLT BON ESTIU!

Diana 😘💌

RECOMANACIONS PER L’ESTIU

Benvolgudes famílies, vos volem deixar unes propostes per si us ve de gust aquest estiu treballar-les, com sabeu no són obligatòries, simplement les vos enviem per si vos engrescau a fer-les, així que NO S’HAN DE RETORNAR (trobareu les solucions a les darreres pàgines).

Com totes i tots ja sabem les vacances d’estiu són un bon moment per gaudir de la natura, l’oci, els amics, la família, el bon temps … Per això el nostre més sincer desig és que passeu un molt bon estiu, disfruteu dels dies de platja, sol, piscina, vetllades…tot el que puguem.

Ha estat un curs ben diferent, però sempre ho recordarem com un curs especial.

BON ESTIU! 🏖

Victòria i Pere 😘🌈

RECOMANACIONS:

CATALÀ

CASTELLANO

reforç-matematiques-4t.pdf

Practicar matemàtiques a l’estiu.pdf

Summer Time

Molt bon dia a tots i a totes 😍,ara ja sí que sí que està arribant el moment de dir adéu. Ens queden uns dies encara per endavant i ara fa un any seria setmana de platja, tallers, assajos, música, jocs, ….

Així que aprofito per acomidar-me fins al curs vinent si no ens topam per l’escola aquests dies. Donar-vos l’enhorabona per la gran feina feta, per l’esforç realitzat, per les energies invertides; però sobretot per la força de voluntat demostrada, no era fàcil!
Aquest missatge va per a tots vosaltres, famílies, alumnes, mestres de suport, … Per a tots i totes que heu fet possible aquest treball en equip. Tots teníem un mateix objectiu… Treballar pel bé dels nostres alumnes, de vosaltres!

Podeu fer una gran respirada, ben sentida perquè ho heu aconseguit! Ja està! Congrats! I’m super proud of you all and I really appreciate your effort! That means a lot to me. Enjoy your summer time as much as possible, relax, have fun, please disconnect all the electronic appliances, I’ll do it for sure as soon as I can 🤗.

My best wishes,
now and always,
Encara a un clic!
Diana 😘💌

12 June, 2020 07:22

Bon dia nins i nines!!!!💖Ja ha passat una altra setmana….vos record que avui és el darrer dia que vos mandam feina.Teniu fins dilluns dia 15 de juny per enviar el que tengueu.Després d’aquest dia ja NO corregirem res.
La setmana que vé,la del dilluns 15 vos enviarem recomanacions i suggerències d’activitats per fer a l’estiu.🏖️
Avui toca català:Els possessius i els demostratius.Podeu copiar i fer les activitats al quadern de català.

Passau molt bon cap de setmana.Fins aviat.😘🌈

Tasques d’Educació Física

Bon dia a tots i a totes,

Avui us deixaré la darrera tasca d’Educació Física. Es tracta de fer 7 reptes que han pensat altres companys.

Us volia donar les gràcies a tots i a totes per la feina que heu realitzat i per tots els vídeos i fotos que m’heu enviat. Heu fet que el confinament hagi estat més fàcil.

Aquí us deix l’enllaç: https://sites.google.com/ceippuntadenamer.org/educaciofisicaacasa/reptes

Correu: m.sastre @ ceippuntadenamer . org

Telegram: @MASastre o https://t.me/MASastre

Una abraçada molt forta,

MªAntònia Sastre.

11 June, 2020 06:56

Bon dia i bon dijous nins i nines!💖Avui toca matemàtiques.Podeu fer un petit esquema i les activitats al quadern de mates.
Fins aviat.😘🌈

Els cèntims d´euro: (pàg.150 i 151 llibre mates)

-Vídeos relacionats.

Libre de virus. www.avast.com

PLÀSTICA: Anam a la platja!

Bon dia a totes i a tots! 🔅

Avui toca plàstica! I seguirem amb el tema dels oceans així com va començar na Fabi amb "Un oceà a casa". Però ara que ja podem anar a la platja 🏖, haureu d’anar-hi a cercar materials naturals com copinyes, pedres foradades, bastons, bolles de posidònia🐚… I fer un mòbil a casa per a penjar a la terrassa, balcó o finestra.

No agafeu tot el que trobeu, només el necessari!

Hi podeu anar el cap de setmana a cercar coses a la platja, no fa falta sigui avui.

A continuació teniu una foto de com ha quedat el meu mòbil i un document on expliqui una mica com fer-ho! Esper que us agradi l’activitat!

Ah! I no oblideu d’enviar-me una foto per a veure el resultat final.

Per cert, Na Fabi em va demanar que m’enviassiu una foto vostra amb el resultat final de "un oceà a casa" i ho penjaré al bloc perquè tots i totes pogueu veure les vostres obres d’art!😀

Que tengueu un bon dia!

Tasques d’Educació Física

Bon dia a tots i a totes,

Aquesta setmana us penjaré els darrers reptes dels vostres companys, ja que consider que la feina realitzada per tots vosaltres s’ha de veure reflectida.

Per això, avui us he penjat un vídeo de 6 reptes més i el divendres en penjaré un altre. Heu estat molts el que heu participat durant aquests dies de confinament i m’agradaria que almenys poguéssiu veure la bona feina que heu fet. He respectat a aquells nins i nines que no volien sortir, així que no us penseu que només han fet la feina els que surten al vídeo, sinó que són molts més.

Podeu realitzar els reptes que més ganes us facin, encara que estaria millor que els realitzeu tots, no trobau?

Aquí us deix l’enllaç: https://sites.google.com/ceippuntadenamer.org/educaciofisicaacasa/reptes

Correu: m.sastre @ ceippuntadenamer . org

Telegram: @MASastre o https://t.me/MASastre

Una abraçada molt forta,

MªAntònia Sastre.