Teatre

Funció Teatral

Avui hem visitat l’auditori de Sa Maniga per poder veure l’obra de teatre «una història Vertadera» de la companyia Iguana Teatre.

Amollada tortugues.

Amollada de tortugues a la platja de Sa Coma.

Avui els alumnes de tercer, amb la resta de l’escola hem assistit a una amollada de tortugues d’aigua de la fundació natura parc i el consorci per la recuperació de la fauna de les illes Balears (COFIB), ens ha agradat molt acompanyat a les tortugues Maria, Sammy i Kalos en el seu retorn al seu habitat natural.

Taller de percussió corporal.

Taller de Percussió corporal.

Avui les nines i nins de tercer hem participat d’un taller de percussió corporal en motiu de la festivitat de Santa Cecília, ens ho hem passat la mar de bé com podeu veure.

Classes d’ Educació física

Avui els nins i nines de les classes de 3r hem fet Educació física junts, els mestres han preparat un circuit molt divertit per treballar els diferents desplaçaments que esteim practicant durant les sessions. A més hem treballat la cohesió ja que havíem de col·laborar i ajudar als companys.

Acomiadam un company

Avui les nines i nins de tercer ens despedim d’un bon company, en Rubén se’n va a viure noves aventures, però nosaltres sempre el tindrem present. Gràcies per aquests anys amb nosaltres Rubén i molta sort.

S’albufera

Avui els nins i nines de tercer hem anat a S’ albufera i ens ha agradat molt, hem pogut veure un ecosistema mixt, diferents plantes i aus.

Pa amb oli de tercer

L’alumnat de tercer realitza una activitat sobre alimentació saludable. Anam a comprar ingredients i feim un berenar de pa amb oli tots plegats.