Tallers de ‘Reducció’

Fa un mes començàrem a preparar-nos per un nou projecte. La idea era poder participar en una expedició marina amb ‘Save the Med’; així com aprofitar els coneixements d’altres campanyes de reciclatge com puguin ser els ‘Peque Voluntaris/Voluntàries‘, títol que nosaltres hem canviat pels ‘Teeny-Weeny Recyclers‘, és més xulo i més nostre.

Hem creat un rap i tot, on el missatge és molt clar. Reciclar està súper; però reduir és encara millor; així com canviar els envasos de plàstic d’un sol ús per altres que puguin ser emprats moooooooltes vegades.

Dia 3 de maig els nostres alumnes de 5è anaren per tota l’escola a explicar als seus companys/es la nova iniciativa d’aquest curs 2020-2021: Reduir l’ús de botelles de plàstic no reutilitzable.

5è A anà a les classes d’Educació Primària A

5è B a les de B

i 5è C anà a les d’Educació Infantil.

La primera vegada sempre imposa; però la segona observació que començà ahir 18 de maig ja anà millor.

Compartim amb vosaltres un enllaç viu. Què significa? Doncs que es va editant amb nova informació que l’alumnat recull. Es donarà oficialment per acabat dia 31 de maig. Dia que entregarem la proposta a l’organització ‘Save the Med’. Si la nostra proposta fos acceptada els premis serien:

Però lògicament per poder fer tota aquesta feina de camp, necessitàvem poder parlar amb gent posada amb el tema i per això es convidà a na Júlia Barcons i a na Pilar Gómez, educadores medi-ambientals. Ens han explicat moltes coses interessants, ens han fet reflexionar; així com nosaltres també hem pogut compartir amb elles els nostres coneixements.

Poguérem explicar-lis també la importància del correcte reciclatge de la e-waste, amb el re-acondicionament d’aparells electrònics; així com la nostra participació a la campanya ‘Mobilitza’t’ de na Jane Goodall; amb seu a Mallorca gràcies a ‘Raíces y Brotes’ a càrrec de na Marga Palomares i na Marisa Mariñán qui està en contacte amb nosaltres des de la Península.

🥳🤩🥰 CONGRATULATIONS! 🥳🤩🥰

Bon dia Teeny-Weeny Recyclers!

Ja tenim les 6 primeres iniciatives guanyadores de Peque Voluntaris en aquest primer termini de concurs.

Ha estat difícil triar només a 6 iniciatives de totes les que hem rebut, totes han estat molt creatives. Agraïm la implicació de cadascun dels col·legis participants, pel vostre acolliment de la campanya i sensibilització cap al reciclatge de vidre.

Els 6 col·legis amb iniciatives premiades aquest primer mes, són els següents:

1. CEIP Punta de n’Amer (Sant Llorenç des Cardassar)

2. CEIP Joan Mas (Pollença)

3. CC Nuestra Señora de la Consolación (Alcúdia)

4. CCEE Joan XXIII (Inca)

5. CEIP Cas Saboners (Calvià)

6. CC Santo Tomás de Aquino- Liceo Santa Teresa de Jesús (Inca)

Enhorabona als guanyadors! Cadascun d’ells rebrà 100€ per a material escolar.

🥳🤩🥰 HO HEM ACONSEGUIT! EL NOSTRE ESFORÇ ÉS RECONEGUT! 🥳🤩🥰

Continuam lluitant?? Va, queden només dues setmanes!!

Enhorabona 5è! Ho estau fent de luxe! No afluixeu ara!