6è demana…

El curs passat participàrem al concurs ‘Impulsors pel Canvi Junior’ on l’objectiu principal és reduir l’ús d’envasos de plàstic. L’any passat aconseguírem que la gran majoria de nins i nines de l’escola dugués aigua dintre de botelles d’acer inoxidable i/o plàstic lliure de BPA.

Enguany, la nostra tasca era fer un estudi de distints productes que podem trobar al mercat i potenciar-los. Quina fou la nostra sorpresa quan descobrírem els coberts comestibles.

N’hi ha de dolços, de salats i amb aquestes que pensàrem amb les tendes de galletes d’oli de Mallorca: Galletes Quely, Galletes Forn de Sa Plaça d’Artà, Galletes Gori de Muro i Galletes Rossellons.

Missatge: Ara, durant el 3r trimestre presentarem la informació recopilada i allò que hem après a la nova edició del concurs ‘Impulsors pel Canvi 2022’ i ens demanàvem si des de Mallorca es fa alguna cosa al respecte.

Sabem que hi ha canyetes fetes de pasta, tassons de gelat i/o cafè fets de galletes; així com culleretes.

Vosaltres realitzau algun d’aquests productes?

Teniu pensat fer-ho ara que la sostenibilitat està tan de moda?

Aprofitant el tema del dia, l’energia elèctrica. Com vos està afectant?

Podrieu fer feina amb plaques solars?

Quines mesures ecoambientals realitzau ara?

Quines teniu pensat posar en marxa en breu?

Les vostres galletes són emmagatzemades dintre de bosses de plàstic. Teniu alternatives pensades?

Doncs quina fou la nostra sorpresa que no només ens contestaren sino que… Galletes Gori de Muro ens envià una capsa plena de galletes per a nosaltres; Galletes Rossellons es digué que amb el tema de coberts comestibles els havíem donat una bona idea i que estudiarien la seva viabilitat. És a dir… si pot funcionar; Galletes Forn de Sa Plaça compten amb un personal molt familiar, solidari i amic de la natura… com nosaltres i Quely no ha contestat! Ara ja tenim amics per Muro, Porreres i Artà!