Escalfant Motors!

La campanya Solidària 2020-2021 s’ha posat en marxa un any més. Enguany no tindrà la gran festa del 30 de gener; però això no significa que no estem de celebració. Ens complau informar-vos que gràcies a vosaltres i en només 7 dies ja hem aconseguit 42 dispositius mòbils. Això es tradueix en ajuda, el que més ens agrada a nosaltres! Ens sentim orgullosos d’aquesta escola i de les seves iniciatives. Amb la rifa que es realitzarà d’aquí a dues setmanes, no només ajudarem a l’Institut Jane Goodall, sino que podrem realitzar el somni de tenir a un d’ells entre nosaltres, a n’en Cheempo! I el millor de tot, sense privar-lo de la seva llibertat. Vols tu també ajudar i tenir el teu propi Cheempo?

La campanya de recollida de mòbils estarà vigent fins al 30 de gener. Així que teniu temps per cercar entre els calaixos dels comodins!
Tu també vols un Cheempo? A la següent web trobareu distint merchandising que tal volta vos pugui interessar. No només trobareu idees per un regal distint; sinó que també ajudareu! Si ho feis, no oblideu enviar-los records de part nostra, la nostra família creix per moments, i és un gust d’enrevoltant-nos de gent amb valors com els nostres!