Video Letter

We are on fire!Els i les alumnes de 5è ens hem repartit les tasques com bons i bones Teeny-Weeny recyclers que som.5è A s’ha encarregat de realitzar una video carta per a l’alumnat de primer cicle (1r, 2n i 3r d’Educació Primària). Aquesta és en anglès i també en català. La idea és que dilluns els infants puguin veure als seus companys explicant el nou projecte que durà a terme l’escola durant aquests dos mesos; així com també es pretén fer arribar el missatge a quantes més persones millor, per tal de recollir tants d’envasos de vidre com sigui possible.

5è B l’ha realitzat per a l’alumnat de 6è. En aquests moments, 6è es troba engrescat amb un altre projecte que confiam surti a la llum a finals del mes d’abril.

5è C s’ha encarregat de patrullar per la zona i fer arribar el missatge; a la vegada que han pogut recollir més de 60 ampolles de vidre amb un temps rècord; mentre anaven penjant pósters pels bars, cafeteries, restaurants i forns de la zona. A més, hem pogut ser els protagonistes de diferents challenges que es presentaran a la pàgina web de l’escola.

Vos deixam amb les vídeo cartes i imatges dels distints reptes que han duit a terme.
Vos animau?

VIDEO CARTA 5è A
VIDEO CARTA 5è B
# CHALLENGES

També trobareu un codi QR i així podreu seguir les darreres novetats de la campanya.
Qualsevol dubte, curiositat, … podeu posar-vos en contacte amb nosaltres:
alumnat @ ceippuntadenamer.org